Post Reply
johnsyl
Posts: 2
Joined: Mon Mar 20, 2006 5:22 pm

Awasu Time clook problems

Post by johnsyl » Mon Mar 20, 2006 6:04 pm

I installed Awasu Reader about a week ago and noticed
every time I use Awasu Reader my Time Clock goes behind. I have been monitoring this for a few days. I loose about 2-3 Minutes per hour running Awasu. :( I start Awasu manually and disabled automatic update. When I don’t us Awasu any longer, I exit manually. When Awasu is not running, I don’t loose any time. I Ping the time for this, so I know Awasu is the culprit.
Has anyone experienced the same problem?
I like the Awasus reader :D and its been problem free for me so far except for the time problem.
And No, i`ts not the battery.
Please help to correct this, johnsyl
Win XP SP2

User avatar
support
Site Admin
Posts: 3029
Joined: Fri Feb 07, 2003 12:48 pm
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Re: Awasu Time clook problems

Post by support » Tue Mar 21, 2006 11:05 am

johnsyl wrote:When Awasu is not running, I don’t loose any time.


Awasu never changes the system time. There's no need for it to do so.

johnsyl wrote:I Ping the time for this


What exactly do you mean by this? If you're setting your system clock from some external source, this is probably where the problem is coming from.

johnsyl
Posts: 2
Joined: Mon Mar 20, 2006 5:22 pm

Re: Awasu Time clook problems

Post by johnsyl » Tue Mar 21, 2006 5:28 pm

support wrote:
johnsyl wrote:When Awasu is not running, I don’t loose any time.


Awasu never changes the system time. There's no need for it to do so.

johnsyl wrote:I Ping the time for this


What exactly do you mean by this? If you're setting your system clock from some external source, this is probably where the problem is coming from.


I Ping the Time with Atomic Clock Sync.

Post Reply

Return to “Awasu - Bug Reports”