Page 1 of 1

2.4.4. and channel report email

Posted: Sat Jan 01, 2011 2:15 pm
by robP
Just updated from 2.4.3 to 2.4.4.
All Ok but email of channel reports now fails with RC=1 (worked immediately before update)

pls, any idea where to look ?
(Win7-64)

Re: 2.4.4. and channel report email

Posted: Sat Jan 01, 2011 11:55 pm
by support
Yup, this is a bug. The workaround is to have a non-empty subject in the email config.

Did it really work in 2.4.3? I've been able to reproduce this all the way back to 2.4!

Re: 2.4.4. and channel report email

Posted: Sun Jan 02, 2011 6:42 pm
by robP
Sorry to be a disappointment, but it's OK in 2.4.3 because it has content in the subject line :?

Any other pointers please ?

Re: 2.4.4. and channel report email

Posted: Sun Jan 02, 2011 10:13 pm
by support
robP wrote:but it's OK in 2.4.3 because it has content in the subject line

Yes, this is what I'm saying. There is a bug going back to 2.4 (and probably beyond) that stops emails from being sent out if the subject line is empty.

When you say there is content in the subject line, are you talking about in the email you receive or in the report configuration? Normally in a case like this, if the user doesn't configure anything, I'd get Awasu to auto-generate something but looking at the old code, it doesn't do this.

edit: Or are you saying that report config has something in the subject line, it used to work in 2.4.3 but doesn't in 2.4.4 (even with a non-blank subject)?

Re: 2.4.4. and channel report email

Posted: Mon Jan 03, 2011 5:51 pm
by robP
Sorry for confusion:-
exactly - "report config has something in the subject line, it used to work in 2.4.3 but doesn't in 2.4.4 (even with a non-blank subject)"

Re: 2.4.4. and channel report email

Posted: Mon Jan 03, 2011 8:59 pm
by support
Can you send me your CONFIG.INI file.